Party promo pakket

Party Promo Pakket

U organiseert het feest, wij regelen het printwerk. Behalve de flyers en posters maken wij ook met plezier een nette uitndodiging, een menukaart of een toegansbewijs. Wij vinden het prettig als onze klanten zelf hun idee vormgeven op de computer. Dat dit niet altijd ´drukklaar´ is, hoeft geen bezwaar te zijn. Stuur gewoon het bestand op, wij nemen met plezier een kijkje en geven aan of we er mee uit de voeten kunnen.

Prijzen

De bovengenoemde prijzen gelden bij snel printbare bestanden. Als er door ons aanpassingen gemaakt moeten worden dan nemen we contact op en bespreken de eventuele meerkosten.

Aanleveren in Word/Powerpoint/Publisher

Maak het bestand bij voorkeur op een A3 formaat en stuur het op, zoals u het opgeslagen heeft. Een foto mag de volledige achtergrond van het document beslaan. Blijf met de tekst een stuk van de randen weg, wij kunnen dan de posters eenvoudig en netjes snijden.

Als het bestand niet door ons verwerkt kan worden dan nemen we contact op en instrueren we u om tot een goed resultaat te komen.

Aanleveren in PDF voor de grafisch ontwerper:

Bestanden aanleveren op eindformaat met 3 mm afloop. Teksten omzetten naar contouren!

Bestanden opsturen:

Gebruik de gewone email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. voor bestanden kleiner dan 8MB.
Gebruik wetransfer.com voor grotere bestanden.
Bij twijfels bellen! 0251-224189

Wel een idee maar geen ontwerp?

Bel even om het idee te bespreken, als wij inschatten dat het snel te maken is dan gaan we samen aan de slag tegen een gunstig tarief.

Bezorgservice en koeriersdienst

Onze eigen koerier levert dagelijks in de IJmond: Heemskerk Beverwijk Castricum Uitgeest Akersloot IJmuiden Santpoort Velsen Velserbroek

Per post verzenden is vanzelfsprekend geen probleem.